Om os

Om os

Hvem er vi?

En professionelt telemarketingsfirma

Er I målbevidste med jeres virksomhed? Og ønsker I at arbejde fokuseret mod jeres mål? Så er I kommet til det rette sted! Hos Dansk Telemarketing & Call Center arbejder vi målrettet mod at få fat i de kunder, som er relevante for netop jeres virksomhed. Vi søger at skabe et godt slutresultat, som alle parter kan være tilfredse med. Ved at indgå et samarbejde med os, kan I skabe vækst I jeres  virksomhed gennem fokuseret og målrettet arbejde.

Dansk Telemarketing & Call Center er et professionelt telemarketingfirma med hovedsæde i Faaborg. Virksomheden er ejet og drevet af ROI ONLINE, som siden 2007 har arbejdet målrettet mod at skabe gode resultater for sine BtB-kunder. Vi brænder for at hjælpe virksomheder med at skabe mere salg og flere tilfredse kunder gennem gode telemarketingaftaler. Vores team består af professionelle telemarketingsmedarbejdere, som alle står klar til at hjælpe netop jeres virksomhed.

Vi lytter til jer og jeres kunder​

Hos os er kunden altid i centrum. Derfor vil I, som kunde hos os blive mødt med et åbent sind. Vi er altid klar til at lytte til jer og jeres kunder, så vi sammen kan finde den bedste og mest optimale løsning. I kan altså trygt overlade en del af jeres kundekontakt til os, da vi altid møder jeres kunder med tålmodighed. 

Det er vigtigt for os, at vi ikke er en irritationsfaktor for jeres kunder og derfor fokuserer vi på altid at være professionelle, respektfulde, og ikke mindst venlige og behagelige, når vi på jeres vegne snakker med jeres kunder. Fordelen ved at vælge os er at vi har stor erfaring i at lytte og løbende tilpasse samtalen efter de signaler, vi opfanger fra kunden. Vi sikrer, at jeres kunder får en god oplevelse og, at I får de bedste resultater.